Püttmann Juweliers Almere

Noordeinde 253 1334 BN Almere, Flevoland


Bij ons kunt u terecht voor al uw vakkundige horloge-, sieraden- en klokken reparaties, die wij allen in eigen atelier repareren. Wij zullen zorg dragen voor topkwaliteit én snelle service aan al uw reparaties!
In onze winkels verkopen wij een breed assortiment aan kwaliteitsmerken horloges en sieraden, zoals Tissot, Seiko, Niessing en Ti Sento.
Tevens ben u bij ons aan het juiste adres voor trouwringen, losse diamant
verkoop en/of diamant zetwerk.

Wij zijn naast de verkoop van sieraden en horloges gespecialiseerd in het inkopen van goud en zilver. Onder andere sieraden, munten, servies enzovoort. Kom gerust vrijblijvend langs! U verzamelt de gouden voorwerpen die u wilt inruilen en brengt deze mee naar onze winkel ( juwelier Püttmann ). Deze winkel is gevestigd in Almere-buiten. Wij kijken hoe zuiver uw goud is en bepalen aan de hand daarvan wat de waarde is. De waarde is gekoppeld aan de goudkoers op de beurs! Zo krijgt u een eerlijke prijs voor uw goud.
Als u het eens bent met het door ons getaxeerde bedrag, kunnen we overgaan tot de afhandeling. Uitbetaling kan in contanten, of per overbeoking naar uw rekening. Een overboeking duurt op werkdagen maximaal 24 uur; u heeft dus altijd binnen 24 uur het bedrag op uw rekening staan.

Ga naar onze website voor het maken van een afspraak www.goudinkoopalmere.nl