Nieuwe beveiligingstechnieken van goud!

Vervalsers worden steeds vindingrijker. Er zijn nu goudstaven ontdekt van Chinese oplichters welke precies hetzelfde gewicht hebben, met exact dezelfde kenmerken en zelfs een certificaat! Alleen waren deze staven vermengt met een veel goedkoper soort metaal.

Als oplossing zullen goudraffinaderijen een nieuw soort 3D-chips in de staven doen. Daardoor wordt het goud moeilijker na te maken en krijgen vervalsers niet tot bijna geen gelegenheid om het goud na te maken.

Lees hier het hele artikel.

Goud verkopen in Bussum?

Gooische Goudinkopers nu ook Goudinkoop Specialist!

Wilt u uw Goud verkopen in Bussum? Dat is vanaf nu ook mogelijk bij de Gooische Goudinkopers. Hier kunt u niet alleen terecht om uw gouden sieraden of gebruiksvoorwerpen te verkopen. U kunt namelijk ook langskomen met uw zilver, gouden baren, horloges en munten.

De producten welke wij inkopen worden altijd voor een eerlijke prijs ingekocht. We kijken dan naar de actuele koersen. Hier krijgt u dus goud geld voor uw sieraden of gebruiksvoorwerpen.

Wij hopen u eens langs te zien komen.

Bekijk hier de contactgegevens 

Verzilver Uw goud bij Goudinkoop Zeist

Sinds 1 November  kunt U in Zeist weer terecht met uw oude goud en zilver.

Pandjeshuis Bussum, bekend van het televisie programma “Even krap bij kas” heeft aan de Steynlaan 48b in Zeist een goudinkoopkantoor geopend.

Na het succes in Bussum hebben Niels en Barry hun horizon verbreed en zijn nu ook in Zeist neergestreken met een goudinkoop punt.

Bijna iedereen heeft ergens achter in de kast of in een vergeten laatje nog wel een kistje staan met het oude goud van oma, sieraden die niet meer gedragen worden, of munten van vroeger. Deze Kistjes zijn geld waard! Door de momentele hoge goudkoers kunt u op een goede gramprijs rekenen. In het kantoor wordt uw goud getoetst en gewogen waar U bij bent. Aan de hand van het gehalte en gewicht van Uw goud wordt er een prijs berekend en kunt U desgewenst meteen geld ontvangen of wordt dit bedrag aan U overgemaakt.

U bent zonder afspraak welkom voor een vrijblijvende en kostenloze taxatie van al Uw gouden en zilveren voorwerpen en sieraden. U bepaald daarna zelf natuurlijk of u overgaat tot de verkoop van uw goud aan Goudinkoop Zeist. Op de website www.goudinkoopzeist.nl  vind u meer informatie over de werkwijze van Barry en Niels bij Goudinkoop Zeist.

Goudprijs in beweging door besluit Zwitserland

De Zwitserse bank zal geen 1,5 ton goud inkopen om haar voorraden te vergroten, hierdoor daalt de goudprijs…

Echter uw goud is nog steeds veel geld waard bij al onze Goud Inkoop Specialisten!

Kom naar een van de vestigingen voor een vrijblijvende waardebepaling. U krijgt direct een prijs en bij akkoord uw contant geld mee naar huis.

U bent van harte welkom bij een van onderstaande specialisten, klik op de link om direct naar de website te gaan van de Goud Inkoop Specialist bij uw in de buurt:

Goud inkoop Amstelveen  Goud inkoop Diemen  Goud inkoop Amsterdam

Goud inkoop Almere   Goud inkoop Emmeloord  Goud inkoop Bloemendaal

Goud inkoop Monnickendam Goud inkoop Valkenswaard Goud inkoop Bussum

Goud inkoop Zeist    Goud inkoop Roosendaal     Goud inkoop Maastricht

 

Goud verkopen in Almere? Ga naar de Goud Inkoop Specialist!

Bent u voornemens goud te verkopen in ruil voor contant geld? Dan kunt u dat nu doen bij de Goud Inkoop Specialist in Almere!

Püttmann juweliers Almere sluit zich aan bij het netwerk van specialisten. Daarmee bent u verzekerd van een eerlijke prijsbereking en gebruik van erkende meetapparaturen voor de bepaling van de waarde van uw oude gouden en zilveren sieraden.

Ga naar onze contactpagina voor meer informatie en het maken van een afspraak.