Verzilver Uw goud bij Goudinkoop Zeist

Sinds 1 November  kunt U in Zeist weer terecht met uw oude goud en zilver.

Pandjeshuis Bussum, bekend van het televisie programma “Even krap bij kas” heeft aan de Steynlaan 48b in Zeist een goudinkoopkantoor geopend.

Na het succes in Bussum hebben Niels en Barry hun horizon verbreed en zijn nu ook in Zeist neergestreken met een goudinkoop punt.

Bijna iedereen heeft ergens achter in de kast of in een vergeten laatje nog wel een kistje staan met het oude goud van oma, sieraden die niet meer gedragen worden, of munten van vroeger. Deze Kistjes zijn geld waard! Door de momentele hoge goudkoers kunt u op een goede gramprijs rekenen. In het kantoor wordt uw goud getoetst en gewogen waar U bij bent. Aan de hand van het gehalte en gewicht van Uw goud wordt er een prijs berekend en kunt U desgewenst meteen geld ontvangen of wordt dit bedrag aan U overgemaakt.

U bent zonder afspraak welkom voor een vrijblijvende en kostenloze taxatie van al Uw gouden en zilveren voorwerpen en sieraden. U bepaald daarna zelf natuurlijk of u overgaat tot de verkoop van uw goud aan Goudinkoop Zeist. Op de website www.goudinkoopzeist.nl  vind u meer informatie over de werkwijze van Barry en Niels bij Goudinkoop Zeist.